Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika ülke inşaı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini denetleme eylemek gerekir. Bu Toscanello derunin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her devir ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alev puroya kazık değinme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 perese eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara gereğince az buçuk elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu minval çakmaklar çok yavuzdür ve ziyade yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi natürel alevli çakmaklarla, az buçuk devir alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kadar aynükebilir fakat puro çıdam ve iş ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında sert çevirip nedeniyleünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, kısaca tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz derunime amade. Evet ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke derunilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar derunmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli ateşlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar yeğniçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilgi gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun derunin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin baştan yakma sorun oluşum etmez. Fakat halk inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şpeş olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın sıcaklık değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 perese ortada başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Fakat şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza düzlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile karşıtlaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında gerçeklik sorun düzlemın ilgisiz değil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza düzlemı sıcaklığına gereğince değişme gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir üslup geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza düzlemının üslup geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu derunindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak nasıl üslup geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl üslup geçirmedikleri derunin özge rakiplerine büyük ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*